TÄYSPALVELU

Täyspalvelu on vaivaton tapa myydä vanhat lastenvaatteet ja -tarvikkeet. Varaat vain ajan ja tuot kassit meille - me hoidamme loput. Täyspalvelun aloitusmaksu on 18€. Hintaan sisältyy kaksi isoa kestokassia tavaraa. Hinta kattaa tavaroiden läpikäymisen, hinnoittelun, silittämisen ja esillepanon, myynnin, siivouksen ja myymättä jääneiden keräämisen pois. Mikäli sinulla on enemmän kuin kaksi kassia tavaraa, veloitamme lisämaksun 5€/kassi. Yli 15€ arvoisiin tuotteisiin laitamme hälyttimen. Myydyistä tuotteista otamme myyntiprovision 40%.

Myynnissä olevat vaatteet on järjestetty koon mukaan. Lisäksi löytyy oma hylly leluille, kengille, asusteille ja ulkovaatteille. Nostamme tuotteita esille somessa ja myymme niitä myös sitä kautta.

Ajan täyspalveluun voit varata sähköpostitse. Täyspalvelussa varaat viikon, jonka aikana tuot tavarat meille, myymälän aukioloaikojen puitteissa. Käsittelemme tavarat noin viikossa siitä ja sovittu myyntiaika lähtee käyntiin siitä, kun tavarat on esillä. Myyntiaika on pääsääntöisesti viisi viikkoa, mutta sitä voidaan tarvittaessa pidentää, jos esimerkiksi sinulla on poikkeuksellisen paljon tavaraa. Viikkoa ennen myyntiajan päättymistä siirrämme tuotteet alerekkiin 50% alennuksella. Voit noutaa myymättä jääneet takaisin tai voit lahjoittaa ne kauttamme hyväntekeväisyyteen.

ÄITIYS- JA KAUSITUOTTEET

Ympäri vuoden myymälässä on äitiysvaatteiden rekki, johon voit tuoda tuotteita myyntiin pelkän provision hinnalla (40%). Käytössämme on myös kausirekit, esimerkiksi ulkovaatteet, juhlavaatteet tai vaikkapa jouluasut - myös näihin voit tuoda myyntiin pelkällä provisiolla. Ajankohtaisista kausirekeistä ilmoittelemme somessa. Uusia tuotteita otamme myyntiin aina kun on tilaa.