MEISTÄ JA PIILOSTAPiilo on uutta ja vanhaa. 2023 kesällä ostimme kolmisen vuotta paikallaan toimineen lastenkirppis Pikkuhyrrän ja jatkoimme toimintaa uudella nimellä ja uudella konseptilla. Moni asia muuttui, mutta perusajatus on sama. Piilo yhdistää lastenkirppiksen ja Suomessa valmistetut uudet lastentuotteet. Kirppiksemme toimii täyspalveluperiaatteella.

Myynnissä olevat tuotteet on järjestetty koon mukaan - lisäksi löydät erilliset hyllyt kengille ja ulkovaatteille, äitiysvaatteille, asusteille, leluille ja lastentarvikkeille. Shoppailu meillä on siis erittäin vaivatonta!

Ostoksien lomassa voit istahtaa sohvalle juomaan kahvia ja lapset voivat leikkiä upealla leikkipaikallamme. Panostamme erityisesti asioinnin helppouteen, viihtyvyyteen ja hyvään asiakaspalveluun. Myymälämme sijaitsee aivan Salon keskustassa. Sinne on helppo saapua julkisilla kuin omalla autollakin. Vieressä on kauppakeskus ja sen isot parkkihallit. Myös myymälän edessä on jonkin verran parkkitilaa.

Piilon takana ollaan me, eli ystävykset Jenni ja Santtu. Santtu on pitkän linjan yrittäjä lastentuotteiden parissa ja koulutukseltaan vaatetusalan artesaani. Jennillä on pitkä kokemus kaupan alalta ja koulutukseltaan hän on muotoilija. Meitä yhdistää rakkaus kirppistelyyn ja lastenvaatteisiin.